Käyttäytymiskoulutus

Perehdyttämisseminaareja ja erilaisia laji- ja käyttäytimskoulutuksia vaativaankin makuun.

Ymmärrä koiraasi

Luennolla käydään läpi koiran kehitystä ja lajityypillistä käyttäytymistä nykytieteen valossa.

'Miksi "Bella" jahtaa autoja ja on kotona maailman ihanin koira? Miksi "Täplä" tuhoaa yksin ollessa ja hyppii vieraita vasten? Miksi "Rekku" kiihtyy ohitustilanteissa ja joskus puree omistajaansa näissä tilanteissa jopa jalkaan?

Vasta ymmärtämällä koiran käytöstä siihen voidaan tarvittaessa vaikuttaa. Koulutuksen tarkoituksena on herkistää ihminen näkemään ja käsittämään koiran lajityypillistä ja opittua käytöstä. Käyttäytymiskoulutus tarjoaa myös hyvän ja vahvan pohjan vasta omaa koiraa harkitsevalle. Monet ongelmat koiran käyttäytymisessä voidaan välttää, kun ihminen oppii ymmärtämään miksi koira toimii tietyllä tavalla.

Koirien elekieli

Puhutko koiraa?


Opettelee lukemaan ja tulkitsemaan koiran eleitä ja ilmeitä oikein. Usein ihmisillä on vääristynyt kuva koirien elekielestä, kuten esimerkiksi hännän heilutuksesta, mikä ei automaattisesti tarkoita, että koira on iloinen ja ystävällinen. Koiran hännän heilutus tarkoittaa ensisijaisesti kiihtynyttä mielentilaa. Ymmärtämällä mitä koira eleillään tarkoittaa voidaan välttää hankalia ja jopa vaarallisia tilanteita.

Käytös Work Shop

Tarjoamme erilaisia syventäviä koulutuksia ja luentoja koirien käyttäytymisestä, myös workshopeissa, jossa pelkän luennon sijaan syvennetään käyttäytymistuntemusta.