Apua ongelmatilanteisiin!

HUOM! Vuoden 2020 alusta käytösneuvonta ja yksityistunnit vain Kannuksen aluella!

Jos sinulla on ongelmia koirasi kanssa, tai haluat oppia ymmärtämään nelijalkaista ystävääsi paremmin, ota rohkeasti yhteyttä!


Koulutus vaatii kärsivällisyyttä ja malttia. Opetuksen on oltava koiralähtöistä ja tehokkain oppiminen perustuu positiiviseen vahvistamiseen. Tämä onnistuu vain, jos omistaja oppii ymmärtämään oman koiran käytöstä ja on valmis työskentelemään aktiivisesti ja päämäärähakuisesti.

Jokainen koira on erilainen, näin ollen käytösneuvonta etenee aina yksilöllisesti mukaillen niin omistajan kuin koiran tarpeita.

On tärkeää muistaa, että on olemassa ongelmia, joita voi ainoastaan ohjata omistajan toivomaan suuntaan (esim. voimakas riistavietti), jotta yhteiselämä sujuisi mahdollisimman tasapainoisesti ja stressittömästi. On hyvä tiedostaa, ettei mikään ongelma voi vain hävitä yön yli tai muutamassa päivässä!!

Epäonnistumisien yleisin syy on harjoituksen (toistojen) puute ja vääräaikainen palkitseminen.

Onnistumisen kannalta on tärkeää noudattaa annettuja koulutusohjeita sekä harjoitella säännöllisesti. Olemalla rauhallinen, kärsivällinen ja motivoiva koiranomistaja, luot hyvät lähtökohdat koiran onnistumisille ja oppimiselle.